Kom kijken, proeven, dieren aaien en het platteland beleven!

Informatie

Inmiddels is ons Boerenontbijt op tweede Paasdag een begrip geworden. Elk jaar zit de schuur in Herkingen vol met gasten die genieten van al het lekkers van Flakkeese bodem. Het ontbijt vindt plaats op het landbouwbedrijf van familie van der Velde in Herkingen.

Goeree-Overflakkee heeft zoveel te bieden dat een boordevol buffet voor je klaar staat. Te denken aan zuivelproducten, eieren, fruit, groente, sappen, (geiten)kazen en honing bijvoorbeeld.
Met bijzondere dank aan bakkerij van Harberden uit Melissant die zorgt voor de heerlijke broodspecaliteiten.

Betalen kan door een ticket te kopen!

U wordt vrolijk ontvangen op tweede Paasdag om de bezoekjes aan de bedrijven die meedoen aan Kijk bij de Boer goed te starten!

Reserveer snel want VOL=VOL

Tickets kopen

Om uw plekje te reserveren voor dit gezellige ontbijt is het nodig om een ticket te kopen. U kunt dit eenvoudig doen door op de onderstaande knop te klikken, die u naar onze verkooppagina brengt. Hier kunt u uw tickets aanschaffen voor het Boerenontbijt.

Let op: het is belangrijk om de juiste leeftijdscategorie te selecteren bij het kopen van uw ticket, omdat de kosten variëren op basis van leeftijd. We hanteren drie leeftijdsgroepen, met elk een eigen prijs. Een ticket met een onjuiste leeftijdsselectie is ongeldig. Zorg er dus voor dat u de juiste leeftijd invult om teleurstelling te voorkomen.

De kosten voor het boerenontbijt zijn:

  • 0-1 jaar: gratis
  • 1-5 jaar: €5,00
  • 6-11 jaar: €10,00
  • vanaf 12 jaar: €15,00

Peuterdijk 48

3249 AW Herkingen

Maandag 1 april

08:30 tot 10:00