Familie Verdonk

Ons bedrijf is actief in de sectoren akkerbouw, loonwerk en vollegrondsgroente. We telen vooral spruiten en aardappelen. We planten onze eigen gewassen en we planten bij collega’s. Daarna richten we ons op de verzorging van de gewassen door het strooien van kunstmest, spuitwerk en schoffelen. Daarna komt het oogsten en verwerken, zoals het plukken en sorteren van de spruiten en het rooien van de aardappelen. Ook oogsten we bij anderen aardappelen en spruitkool. Als we ons echt gaan vervelen zijn we ook actief bij een collega tulpenteler.

Wat is er te zien

De sorteermachine voor de spruitjes en de plantmachines staan klaar. Tractoren, rooiers, de spuitmachine en de aardappelopslag zijn te zien. Er lopen lammetjes en kalfjes die graag geaaid worden en je kan geschminkt worden. Ook vieren we deze dag de lancering van ons nieuwe bedrijf “De Stroopwafel Farm” en kunnen kinderen een ambachtelijk gebakken stroopwafel versieren.

Waar zijn we het meest trots op

We zijn trots op alles dat we doen en bereikt hebben in de laatste jaren en dit laten we graag zien. Wat ons vooral blij maakt is dat we niet alleen op ons eigen bedrijf actief zijn, maar ook op de bedrijven van onze klanten. Dat maakt het veelzijdig en zo zie en hoor je nog eens iets nieuws.

Wat is er te doen

  • lammetjes en kalfjes aaien
  • stroopwafel versieren
  • schminken
  • foto in de machines
  • broodje shoarma of dönner