Kom kijken, proeven, dieren aaien en het platteland beleven!

Van Putten Agro BV Philipshoofjesweg 92 3247 XS Dirksland

Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Op onze boerderij worden naast akkerbouwgewassen ook spruiten verbouwd. Samen met onze medewerkers zijn wij het hele jaar bezig om deze gezonde groente zo goed en vers mogelijk aan onze klanten te leveren. Omdat spruiten hun eigen smaak hebben en omdat smaak verschillend is, hebben we met onder andere paarse spruiten en flower sprouts voor ieder wat wils! Wij streven ernaar om op ons bedrijf de input van kunstmest en gewasbescherming te minimaliseren, met behoud van kwaliteit en opbrengst.

 

Wat is er te zien?

Op ons bedrijf kunt u zien hoe wij bezig zijn om van een spruiten zaadje een zakje spruiten te maken. Er is uiteraard een spruiten proeverij van onze nieuwste innovaties, een vrouwenplein, een speelplek voor de kinderen en een speciale publiekstrekker 😉. Kortom: genoeg reden om langs te komen!

Te doen:

  • Spruiten proeverij
  • Sorteerrobot in actie
  • Vrouwenplein
  • Speelplek voor de kinderen

 

 

 

Waar zijn jullie het meest trots op

Al meer dan 60 jaar worden er op ons bedrijf spruiten verbouwd. Opa is ermee begonnen en inmiddels is de derde generatie elke dag druk bezig met het verzorgen en verpakken van de gewassen op ons bedrijf. Wij zijn trots dat de volgende generatie al staat te trappelen om hiermee verder te gaan.