Kom kijken, proeven, dieren aaien en het platteland beleven!

Over ons

Welkom bij Kijk bij de Boer, een uniek evenement dat voor de 12e keer wordt georganiseerd!

Onze organisatie, bestaande uit 10 toegewijde bestuursleden, zet zich in om een bijzondere ervaring te creëren waarbij het boerenleven centraal staat.

Het doel van Kijk bij de Boer is simpel maar krachtig: we willen mensen een kijkje achter de schuurdeuren van de boerderij geven. Het is een unieke kans om de landbouw van dichtbij te beleven, vragen te stellen en het echte boerenleven te ervaren.

Dit alles is mogelijk dankzij de gastvrijheid van de boeren die hun bedrijven openstellen voor het publiek. Het is ook te danken aan de enorme inzet van onze vele vrijwilligers, die met passie en enthousiasme bijdragen aan het succes van Kijk bij de Boer. Zonder hen zou dit evenement niet hetzelfde zijn.

Vrijwilliger zijn?

Daarnaast zijn we dankbaar voor de steun van bedrijven die Kijk bij de Boer een warm hart toedragen en ons sponsoren. Deze bedrijven begrijpen het belang van het verbinden van mensen met de agrarische wereld en dragen bij aan het succes van ons evenement.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan Kijk bij de Boer en samen met ons de prachtige wereld van de landbouw te ontdekken. Laten we samen genieten van de gastvrijheid van boeren, de inzet van vrijwilligers en de steun van bedrijven die onze missie mogelijk maken. Tot ziens op de boerderij!