Manege Oostmoer

Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Manege Oostmoer is een voor iedereen toegankelijk manegebedrijf en biedt veel facetten van de paardensport.

We bieden rijlessen aan voor jong en oud, voor beginnende tot vergevorderde ruiters, zowel in groepsverband als privé . U kunt ook bij ons terecht voor o.a. pensionstalling, ruiterkampweken en -dagen, horeca, kinderfeestjes, vergaderruimte en vele verschillende wedstrijden.

Wat is er te zien?

Deze dag is er van alles te zien en te doen. U kunt een kijkje nemen in ons bedrijf en de sfeer proeven. Kinderen kunnen ervaren hoe het is om pony te rijden en om een pony te poetsen. Er zijn verschillende demonstraties, zoals springen, dressuur, etc. Ook worden deze dag reguliere lessen gegeven, waarbij gekeken kan worden.

Er zijn op het bedrijf veel machines nodig voor het onderhouden van de stallen, weilanden en terrein; deze machines zijn uiteraard ook te zien op deze dag.

De horecagelegenheid is geopend, hier kan een lekker hapje en/of drankje genuttigd worden.

Ons team van personeel en vrijwilligers staat klaar om iedereen een leuke dag te bezorgen!

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat ons familiebedrijf dit jaar alweer 45 jaar bestaat en een gevestigde naam is in de hele regio. Ook zijn we trots op onze trouwe klantenkring. Het is geweldig om dagelijks vele mensen te laten genieten van de pony’s en paarden en deze mooie sport.

Extra’s:

  • Ponyrijden
  • Pony’s poetsen
  • Uitleg van de dierenarts
  • Foto met onze mascotte
  • Verschillende demonstraties
  • Diverse kinderactiviteiten