Kom kijken, proeven, dieren aaien en het platteland beleven!

Familie Groeneveld Boerenweg 10 3245 LT Sommelsdijk

Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Wij zijn Huibert en Annet Groeneveld. Samen met onze oudste zoon, Corens, runnen wij een melkveebedrijf en een glamping. We hebben 160 melkkoeien en 100 stuks jongvee. In de zomer verblijven gasten in onze glampingtenten.

Daarnaast werken wij samen met akkerbouwer Wesdorp uit Sommelsdijk in de van Pallandt Polder aan een duurzame vorm van landbouw. We streven naar een natuurinclusieve inrichting en proberen de lokale kringloop te sluiten. In de zomer lopen de koeien en het jongvee lekker buiten. Het voer voor de koeien wordt grotendeels geteeld op het land rondom de boerderij en in de van Pallandt Polder. De mest van de koeien wordt gebruikt om de gewassen weer te bemesten.

Wat is er te zien?

Neem een kijkje in onze stallen, waar de koeien verblijven, en ontdek het melkproces in de melkstal. Ontdek zo het proces van gras tot glas! Verder hebben wij pony’s, geitjes, kippen, konijnen en katten. Er is een skelterparcours en de veearts geeft veel uitleg over diergezondheid. Ook kun je onze trekkers en andere landbouwmachines bekijken. Kom gerust langs voor een hapje en een drankje.

Te doen:

  • koeien
  • kalfjes
  • konijnen
  • pony’s
  • skelterparcours
  • eten en drinken!

 

Waar zijn jullie het meest trots op

Wij zijn er trots op dat we een echt familiebedrijf zijn en met het hele gezin onze boerderij kunnen runnen op deze mooie locatie!