Gocrops

Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Gocrops is een samenwerking tussen Landbouwbedrijf Buth-Pons uit Sommelsdijk en Jacobs Agri uit Nieuwe-Tonge. Binnen Gocrops telen wij met veel plezier en passie een breed assortiment aan prachtige en gezonde producten. Van aardappels tot uien en van knolselderij tot wortelpeterselie, aan alles wordt gedacht. Ook verwerken wij ons eigen product voor o.a. supermarkten.

Wat is er te zien?

Met kijk bij de boer nemen wij u mee in de teelt- en verwerkingsprocessen van de producten die wij telen. Zo hebben wij onze eigen plant- en oogstmachines, een verwerkingslijn voor aardappels en uien én opslagruimtes voor onze producten. U kunt dus vanaf begin tot eind volgen wat er met het product gebeurt. Ook voor de jeugd zal er deze dag genoeg leuks te doen zijn om er een mooie dag van te maken!

Waar ben je het meest trots op?

Wij kijken elk jaar opnieuw met trots naar hoe onze producten groeien, geoogst en verwerkt worden om uiteindelijk bij u als consument, een mooi product af te mogen leveren. Wij zijn er dan ook erg trots op om ons eigen product terug te zien in de supermarkt en hiervoor ook de waardering te krijgen.