Firma van Es Landbouwbedrijf

WAT KUN JE VERTELLEN OVER HET BEDRIJF ?

Firma van Es Landbouwbedrijf is een modern agrarisch bedrijf gevestigd op twee locaties in Nieuwe Tonge. Het familiebedrijf wordt gerund door de neven Leen en Leon van Es.

Wij zijn gespecialiseerd in het telen en verwerken van aardappelen, uien, knoselderij en tulpen. Daarnaast telen we ook suikerbieten, conservenerwten, graszaad en tarwe.

Met een enthousiast team van 6 medewerkers zijn we dagelijks bezig met het verzorgen en verwerken van de verschillende gewassen.

WAT IS ER TE ZIEN ?

Op 2de paasdag ziet u verschillende machines van trekkers tot rooiers op ons bedrijf. Daarnaast kunt u de verwerkingslijnen en de opslagloods voor onze aardappelen en tulpen bekijken. Ook kunt u genieten van de prachtige tulpenvelden rond ons bedrijf.

De organisatie ligt in handen van de volgende generatie, namelijk Gijs, Job, Roos, Jens en Stijn van Es. Wij zijn dus ook heel erg benieuwd naar hun organisatietalent.

WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP ?

Wij vinden het leuk om een grote diversiteit aan gewassen te telen en af te zetten. Dit kunnen we mede door ons fijne team met medewerkers en korte lijnen met leveranciers en klanten. Ook zijn wij trots op ons moderne machinepark.

EXTRA

  • Pluktuin
  • Frietkraam
  • Skelterbaan
  • Springkussen