Manege Paardensportcentrum De Dijkgraaf

Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Wij zijn gevestigd op een unieke locatie in Ouddorp, op enkele minuten afstand van duin en strand. Op de Dijkgraaf worden alle takken van de paardensport aangeboden.  Er zijn paardrijlessen en menlessen, voor jeugd en volwassenen op elk niveau, alles is mogelijk!  Verder kunt u bij ons terecht voor pensionstalling, veulen-opfok, beleren van paard voor de wagen en onder het zadel, vakantiestalling, koets- en strandritten, huifkartochten, wandelpony’s, kinderfeestjes, ponykampen en er is een paardensportwinkel. Ook kunt u genieten van een hapje en drankje in onze gezellige kantine of zonnige terras.

Wat is er te zien?

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding door ons bedrijf zodat u een idee krijgt wat er dagelijks bij ons gebeurt.  De gehele dag kunt u kijken naar verschillende demonstratie o.a. dressuur-, spring- en vaardigheidslessen, tevens kunnen kinderen kennismaken met de paardensport en een rondje op een pony rijden. Er is een leuke knutsel hoek en in onze kantine kan er genoten worden van een hapje en een drankje. Om ca.15.00 uur zal voormalig koetsier van het koningshuis en internationaal vierspan menner Edwin van der Graaf een spectaculaire demonstratie geven met zijn vierspan.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Eigenaren Edwin van der Graaf en Anne van Dijk zijn erg trots dat het bedrijf, dat mede dankzij de geweldige inzet van medewerkers en vrijwilligers, de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een volwaardig en gewaardeerd bedrijf op het mooie Goeree Overflakkee.  Ook zijn zij trots op het feit dat de manege door de FNRS gekwalificeerd is met 5 sterren (het maximaal haalbare!).

Extra:

  • Pony’s poetsen en ponyrijden
  • Huifkartocht
  • Springkussen
  • Knutselen / spelletjes/ smincken
  • Heerlijke hamburgers en pannekoeken