Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Manege Oostmoer is bijna 40 jaar actief als manegebedrijf. Manege Oostmoer is als kleinschalige manege begonnen in 1978 en is in de loop der jaren uitgebreid tot een compleet hippisch complex, waar alle takken van de paardensport beoefend kunnen worden door iedereen: van jong tot oud, vanaf een eerste rijles tot topsportniveau! De manege beschikt over 2 binnenmaneges, 4 buitenmaneges, overdekte trainingsmolen- en longeersingel, foyers met uitzicht, terras, poets- en spuitplaats, stallencomplex van 100 boxen en 8 ha. weilanden. Wij verzorgen, rijlessen, vrijrijden (zonder instructie), menlessen, diverse cursussen, ruiterkampweken en –dagen, evenementen, pensionstalling, uitgebreide horeca, feestavonden, kinderfeestjes, vergaderruimte.

Wat is er te zien?

Tijdens ‘Kijk bij de Boer’ kunt u het totale “reilen en zeilen” van een manegebedrijf zien en op ons bedrijf genieten van een springwedstrijd en een dressuurwedstrijd. Verder geven wij u graag een rondleiding over ons bedrijf en kunnen kinderen een rondje maken op een pony en/of een ritje maken met de huifkar.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Manege Oostmoer is erg trots op onze trouwe klantenkring en op de waardering die we van deze mensen ontvangen. Onze klanten hebben ons bedrijf mede gemaakt tot het bedrijf wat het nu is. Manege Oostmoer is gekwalificeerd met 5 sterren (het maximaal haalbare)! Per week komen ongeveer 500 kinderen/volwassen bij ons bedrijf rijden.

3 tot 5 woorden:

  • Spring- en dressuur wedstrijd
  • Rondleiding
  • Ponyrijden
  • Huifkartocht
home Manege Oostmoer
adres Oostmoersedijk 2A

3243 LE Stad a/h Haringvliet

mail
 info@manegeoostmoer.nl