Wat kun je vertellen over het bedrijf?

Kinderboerderij Middelharnis is een dagbestedingslocatie op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Cliënten van Zuidwester krijgen hier dagbesteding. De kinderboerderij is een begrip op Goeree-Overflakkee, vaders en moeders die als kind al op de kinderboerderij kwamen, nemen nu zelf hun kinderen mee. Ook het stenen Paerdje van Hernesseroord staat op de kinderboerderij en is bij velen wel bekend. De kinderboerderij is een gezellige ontmoetingsplaats voor mensen, met en zonder beperking, en dieren.

Wat is er te zien?

Natuurlijk veel verschillende soorten dieren op onze kinderboerderij, zoals geiten, schapen, kippen, ezels, konijnen, paarden, cavia’s, varkens. Onder begeleiding kunnen kinderen met de dieren knuffelen. Daarnaast kunnen kinderen paaseieren zoeken en wordt er een workshop gegeven over wol. Er wordt wol gesponnen en gekaard. Waarschijnlijk zijn onze eerste lammetjes en kuikentjes te bewonderen!

Waar zijn jullie het meest trots op?

Het meest trots zijn we natuurlijk op onze medewerkers die bijna allemaal vijf dagen in de week op de boerderij werken. Sommige werken er al meer dan 15 jaar. Zij verzorgen de dieren, onderhouden de weides en het materiaal. Verder zijn ze ook nog gastheer voor alle bezoekers van de boerderij.

3 tot 5 woorden:

  • Lammetjes en kuikens
  • Mooie schone boerderij
  • Speeltuintje
  • Schminken
  • Brasserie Dok 16 geopend op het terrein
home Kinderboerderij Hernesseroord
adres Westerweg 12

3241 LK Middelharnis

mail
 kinderboerderij

middelharnis@zuidwester.org