Ondertussen is duidelijk dat de maatregelen i.v.m. de vogelgriepdreiging

2e Paasdag nog van kracht zijn.

Dit bedrijf doet daarom niet meer mee met de Kijkbijdeboer-editie 2017.


Wat is er te vertellen over het bedrijf?

Sinds 2004 houden Sjef en Hanneke de Baar vrije uitloopkippen. De kippen lopen los rond in de stal en kunnen dagelijks vanaf 10.00 uur naar buiten.

Een klein deel van de eierproductie wordt in regionale winkels verkocht onder de naam Eibaar. Vrij vertaald aaibaar, omdat het altijd mogelijk is om achter de schermen te kijken. Dit kan o.a. via de website eibaar.nl waar de kippen live te volgen zijn via een webcam.

Omdat de afzet van Eibaar-eieren steeds verder groeide is in 2015 een nieuwe eierverzamel- en sorteerruimte gebouwd, waar de eieren automatisch kunnen worden verpakt in verschillende soorten dozen.

Wat is er te zien?

Aan de hand van een quiz worden de bezoekers meegenomen door het bedrijf. Te zien is hoe de dieren in de stal worden gehouden en de eieren worden verzameld en gesorteerd. Kom er achter hoe het bij Eibaar lukt om alle eitjes zo mooi wit in de doos te krijgen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat de kippen bij Eibaar echt kip kunnen zijn en dat dit enorm gewaardeerd wordt door de omgeving. Er is niets mooiers dan klanten die zeggen dat de eieren heerlijk smaken en dat ze het zo geweldig mooi vinden onze kippen buiten te zien lopen.

3 tot 5 woorden:

  • Van kip tot ei quiz (of is het andersom)
  • Eieren zoeken met de Paashaas
  • Eieren bakken
home Eibaar
adres  Tilsedijk 6

3258LT Den Bommel

mail
 info@eibaar.nl

www.eibaar.nl